Täidetud paprikad.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
50 minutit + 40 minutit ahjus
Valmistusaeg: üle 60 min
50 minutit + 40 minutit ahjus
Koostisosad
1 dl Pudruriis
5 tk Paprika
2 tk Kanafilee
2 tk Keskmine tomat
1 dl Hakitud roheline sibul
2 spl Maitsestamata jogurt
100 g Kõva juust
Sool
Must pipar
1 dl Pudruriis
5 tk Paprika
2 tk Kanafilee
2 tk Keskmine tomat
1 dl Hakitud roheline sibul
2 spl Maitsestamata jogurt
100 g Kõva juust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pese riis külma veega. Aja potis 7 dl vett keema, lisa riis
ja hauta u 30-35 minutit kuni riis on enam-vähem pehme. Kui vaja siis
nõruta ja lase jahtuda.
2. Lõika paprikad pooleks ja eemalda seemned. Lõika kanafileed
hästi väikesteks tükkideks.Tee tomatite kestasse noaga rist ja pane
tomatid korraks kuuma vette. Eemalda kest ja seemned, lõika viljaliha
väikesteks kuubikuteks. Haki roheline sibul.
3. Sega riis, kanafilee, tomatid ja roheline sibul, maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka jogurt.
4. Pane poolikud piprad ahjuplaadile ja täida kanaseguga.
Küpseta 180-200 kraadises ahjus 30 minutit. Raputa peale riivjuust ja
küpseta veel 10 minutit või kuni paprikad on pehmed ja juust kuldpruun.
Kommentaarid
Postita kommentaar