Segusalat riisiga



500g porgandeid(jämedalt riivitud) 
300 g(mina tegin) kuni 500 g sibulaid 
500 g paprikaid( ribad)ei soovi siis ära jätta, 
1,5 kg tomateid (sektorid)
 3-4 spl suhkrut, 
1-1,5 spl soola, 
3-3,5 spl äädikat 
150 g õli 
1 klaas pikateralist riisi , 
1 loorber, 
terapipart,
 veidi vürtsi. 

Panna selles järjekorras potti kuni tomat annab mahla välja, lisada keedetud riis ja keeta veel tasasel tulel. 
Kuumalt purki ja õhukindlalt kinni külmkappi. 
Sobib kohe söömiseks või hoidisena hiljem.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Luuletus "Kuhu lähevad kassid"

Ameerikapärased kaneelirullid

LIHTSAD LIHAPIRUKAD