TAINAS: 50 g võid 120 g nisujahu umbes 70 g hapukoort soola TÄIDIS: 1 sibul Võid Rapsiõli 1 keedetud muna 100 g segahakkliha 30 g suitsusinki väike kimp tilli ja peterselli 1 sl hapukoort Soola musta pipart 1 muna, taina määrimiseks Umbes 20 tükki Valmistamisaeg: 2 tundi Taina valmistamiseks haki või, jahu ja sool omavahel purutaoliseks massiks. Seejärel lisa hapukoor ja sõtku elastseks ühtlaseks palliks; kui vaja, lisa veidike jahu, et tainas käte külge ei kleepuks. Mässi tainas toidukilesse ja pista tunniks külmkappi. Täidise valmistamiseks haki sibul peeneks. Keeda munad. Kuumuta pannil või ja õli segu ning prae sibul klaasjaks. Lisa hakkliha ja prae läbi. Haki ürdid, munad ja sink ning sega koos hapukoorega hakklihasegu hulka. Rulli tainas lahti ning lõika vormiga umbes 8 cm läbimõõduga ringid. Määri tainaservad kergelt munaga, tõsta lusikaga täidis tainale ning keera teine tainapool peale. Vajuta servad kas kahvli või pirukavormi abil kinni. Pint
Kommentaarid
Postita kommentaar