MONASTÕRSKAJA IZBA


250 g võid
1 kl. suhkrut

200 g hapukoort
3-3,5 kl. jahu
1 tl. küpsetuspulbrit
soola
TÄIDIS
500-700 g purk kirsimoosi või külmutatud kirsse
KREEM
500-700 g 20% hapukoort või 33% rõõska koort
1 kl. suhkrut
KAUNISTAMISEKS
Kreeka pähkleid,sokolaadi, nonparelle

VALMISTAMINE
Kui kasutate moosi,pange see sõelale nõrguma.
Pehme või hõõruda suhkruga vahtu,lisa sool ja suhkur,sega.Jahu segada küpsetuspulbriga ja lisada vähehaaval või-kooresegusse,segada.Taigen jagada 15-ks võrdseks osaks.Iga osa rullida 20*7 cm suuruseks tükiks.Tüki keskele panna kirsid,näppida kõik servad kinni.Pätsikesed panna küpsetuspaberiga kaetud plaadile õmblus allapoole.Küpsetada.Valmistada kreem-koor vahustada suhkruga kõvaks vahuks.Lamedale koogialusele panna 5 pätsikest,peale valada kreemi,siis laduda peale 4 pätsikest,jälle kreem,3 pätsikest-kreem,2 pätsikest-kreem, 1 pätsike.Tordi küljed määrida kreemiga, kaunistada pähklite, sokolaadi ja nonparellidega

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Luuletus "Kuhu lähevad kassid"

Ameerikapärased kaneelirullid

LIHTSAD LIHAPIRUKAD