Kodune jäätis

Koduse, ilma masinata valmistatava jäätise jaoks :

vahusta 4 dl vahukoor pehmeks vahuks ja sega 1 väikese purgitäie magusa kondenspiimaga. 
Lisa meelepäraseid lisandeid – haput moosi, keedist, marjasiirupit, vahtrasiirupit vms. 
Moosi lisades nirista seda külmumiseks valmis pandud jäätisemassile ja tee lusikaga „8“, et moosi ka kooremassi sisse satuks.
 
Lisada võib ka kaneeli (2 tl), matcha-pulbrit (1-2 tl), sinihallitusjuustu tükke, kamajahu, sidruni- või apelsini koort, šokolaadi-pähklikreemi, kookoshelbeid, kakaod, mooniseemneid. 

Põnevat tekstuuri lisavad ka küpsisetükid, halvaa, pähklid-mandlid, need rösti enne pannil läbi ja haki peenemaks, šokolaaditükke, beseetükke.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Luuletus "Kuhu lähevad kassid"

Ameerikapärased kaneelirullid

LIHTSAD LIHAPIRUKAD