Prantsuse kanapada

4 kana poolkoiba
4 kanakintsu
15 g võid
0.5 sl õli
soola ja musta pipart
1 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed
4-6 keskmist sibulat
1 kg keskmise suurusega kartulit
12-16 kirsstomatit
2 dl kanapuljongit
hakitud peterselli

Patsuta kanatükid köögipaberiga kuivaks. Koori sibulad ja lõika pooleks. Koori ja poolita kartulid.
Pruunista kanatükid üleni või-õlisegus suurel pannil. Maitsesta tüümiani, soola ja pipraga. Tõsta kanatükid pannilt välja.
Pruunista pannil kergelt sibula- ja kartulipoolikud. Lisa pannile uuesti kanatükid ja lisa tomatid.
Vala juurde kanapuljong ja hauta rooga kaane all umbes 35 minutit. Kontrolli, et kana ja kartulid on küpsed.
Serveerimisel puista peale peterselli, juurde paku krõbedat leiba. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Luuletus "Kuhu lähevad kassid"

Ameerikapärased kaneelirullid

LIHTSAD LIHAPIRUKAD